Home / Algemeen / Nautilus heeft in Hama Jamal eindelijk nieuwe hoofdtrainer
Hama Jamal

Nautilus heeft in Hama Jamal eindelijk nieuwe hoofdtrainer

Hama Jamal is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van zondag vierdeklasser afc Nautilus. De 53-jarige Hama was voor het bestuur de ideale kandidaat om trainer Jean Paul van Zoghel op te volgen. Van Zoghel en de club besloten na het seizoen al nog uit elkaar te gaan.

Hama heeft een rijk voetbalverleden. Hij was eerder werkzaam als trainer bij onder andere Stormvogels Telstar, Koninklijke HFC, FC Abcoude en SV RAP en heeft zowel jeugd (A-junioren) als senioren onder zijn hoede gehad. Bestuurslid Alex van Noord: “Wij zijn zeer verheugd met het aanstellen van Hama Jamal als hoofdtrainer. Met zijn voetbalervaring en beleving kan Hama bijdragen aan de ontwikkeling van de selectie van afc Nautilus en voortborduren op de ingeslagen koers van verzorgd en attractief voetbal. Zijn ambities sluiten aan op die van onze club, namelijk een gezonde en stabiele vierde klasse ploeg worden en streven naar een periodetitel.”

Afgelopen seizoen ontsnapte Nautilus maar net aan degradatie. Naast de komst van een nieuwe hoofdtrainer heeft de selectie versterking gekregen van zes nieuwe spelers. Nautilus komt komend seizoen weer uit in de zondag vierde klasse F.