Nick Kuipers: “Zo hoog mogelijk spelen met De Dijk”

De Dijk versterkte zich deze week met drie verdedigers uit het zaterdagvoetbal. Een van de nieuwe aanwinsten is Nick Kuipers. De linksbenige verdediger komt over van zaterdag topklasser Rijnsburgse Boys.

Kuipers geeft aan content te zijn met zijn overstap naar De Dijk. “Ik ben erg blij dat ik met De Dijk de club gevonden heb waar ik naar op zoek was. Ik heb voor De Dijk gekozen omdat het een club is met ambities en het lekker dichtbij huis is. Ik ben mijn hele carrière al veel aan het reizen en aangezien ik net vader ben geworden is het voor mij belangrijk dat ik bij een club ga spelen wat in de buurt ligt.”
Nick Kuipers goed

De verdediger, die zowel centraal als linksback kan spelen, wil met De Dijk hoge ogen gooien volgend seizoen. “De club is ambitieus en dat ben ik zelf ook. Ik wil zo hoog mogelijk spelen en plezier hebben. Als de club promoveert hoop ik dat we volgend seizoen bovenin kunnen meedraaien in de Topklasse. Wanneer dat niet gebeurt moeten we zo snel mogelijk de Topklasse zien te bereiken. De Dijk heeft uitstekend materiaal en veel kwaliteit. Het kan dus een mooi seizoen worden volgend jaar.”

De oud-speler van Haarlem, FC Utrecht, Zwolle, Dordrecht en Telstar hoopt eerst het seizoen bij Rijnsburgse Boys goed af te sluiten. “We willen bij de eerste zeven eindigen en uiteindelijk de Tweede Divisie halen. Ik hoop dat ik daar mijn bijdrage aan kan leveren. Ik heb het hier erg naar mijn zin en had ook de mogelijkheid om te blijven. Het gesprek met de nieuwe trainer was goed maar door het reizen had ik toch mijn twijfels en was ik niet zeker van mijn zaak. Daardoor heb ik ervoor gekozen om te vertrekken. Rijnsburgse Boys is echter een warme en gezellige club en ik wil het seizoen daarom ook goed afsluiten.”

Verslag: Joey Schoo

Foto’s: John Groeneweg & Hans Heemskerk

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)