Niemand in de buurt van de jackpot! Nieuwe HAV Poule 250 euro

Geen enkel deelnemer aan de HAV Poule kwam afgelopen weekend in de buurt van de jackpot. Op zaterdag was iedereen, na twee wedstrijden, al uitgeschakeld. Dankzij Nederbet groeit de HAV Poule weer met vijftig euro en hebben we komend weekend weer een nieuwe HAV Poule.

Slecht drie deelnemers voorspelden dat DVVA onze wedstrijd van de week zou winnen van WVHEDW. Die wedstrijd zorgde dus voor de grootste schifting. Dat er daarnaast op zaterdag en zondag ook nog eens drie wedstrijden (Amstelveen – Overbos, Chabab – Hollandia en DCG – Weesp) in een gelijkspel eindigden was echt te veel van het goede.

Komend weekend dus weer een nieuwe kans en een jackpot van 250 euro! Succes! Gebruik ook onze klassenpagina om tot een juiste prognose te komen.

Meedoen met de HAV Poule is erg eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is gratis lid te worden van Nederbet via onze site. Nieuwe leden ontvangen bij hun eerste storting tevens een bonus van 25 euro. Als je een username hebt aangemaakt vul je als reactie op ons bericht (via de website of onze Facebook pagina/groep) je voorspelling en username in. Zonder username is je voorspelling niet geldig. Kijk voor alle spelregels op de HAV Poule pagina

Voorbeeld: pietje53 1-1-x-2-1-2

De wedstrijden voor het weekend van 4 en 5 oktober zijn de volgende:

Schermafbeelding 2014-09-29 om 16.02.36

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)