Nieuw Indonesisch avontuur voor Hicham Benhammou (ex-‘T Knooppunt)

Hicham Benhammou gaat opnieuw aan de slag in Indonesië. De 33-jarige trainer heeft ruim een halfjaar na zijn vertrek bij het inmiddels ter ziele ‘T Knooppunt een nieuwe club gevonden: Bintang Timur Surabaya.

De afgelopen maanden stond zijn telefoon roodgloeiend met aanbiedingen uit binnen- en buitenland. Benhammou nam de tijd met een keuze, die uiteindelijk op de nummer drie van de Tim Pro Futsal League (Groep A) viel. “Dit was voor mij de meest interessante club. Bintang Timur Surabaya is een grote club in een profcompetitie. Alles is goed geregeld”, zei de oefenmeester tegen de PZC. “Het is belachelijk wat hier allemaal gebeurt. Ik zit in een fantastisch hotel, heb een eigen tolk en praktisch 24 uur staat er een chauffeur voor de deur. Sinds de aankomst is alles exact wat mij is beloofd.”

Benhammou was vorig seizoen werkzaam bij ‘T Knooppunt. Met de Amsterdammers verloor hij de strijd om de landstitel tegen Hovocubo, maar haalde wel de Elite Round (laatste zestien) van de UEFA Futsal Cup. De oefenmeester verlengde zijn éénjarige contract niet en even later hield de club op met bestaan.

Het is niet de eerste keer dat Benhammou aan de slag gaat in Indonesië. Voor zijn periode bij ‘T Knooppunt werd hij met Vamos FC Mataram landskampioen.

Foto: Said Ouasti

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)