Nieuwe, elfde, HAV Poule staat op 250 euro

Wederom geen winnaar afgelopen weekend. Al waren er een aantal spelers die vijf van de zes wedstrijden goed voorspelt hadden. Komend weekend onze elfde HAV poule met weer zes nieuwe wedstrijden. Succes allemaal! De jackpot staat op 250 euro!

Deze keer maar twee wedstrijden uit het zaterdagvoetbal en vier op zondag. Afgelopen weekend lagen alle deelnemers er op zaterdag al uit! Benieuwd hoe dat dit weekend zal zijn. Steeds meer mensen doen mee aan de HAV Poule. Al meer dan 225 mensen hebben zich gratis ingeschreven en doen wekelijks mee aan de enige amateur voetbalpoule van Amsterdam en omstreken.

Doet u nog niet mee met de enige amateurvoetbal Poule in Amsterdam voor het amateurvoetbal?  Schrijf je dan nu hier gratis in! Het enige dat je hoeft te doen is je aan te melden en je voorspelling achter te laten als reactie op dit bericht of op onze Facebookpagina! De Jackpot word uitgekeerd als iemand alle zes de wedstrijden goed heeft voorspel. Dit seizoen hebben we al twaalf winnaars gehad!

Indien je niet over Facebook beschikt kun je je voorspelling ook mailen naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl  Vergeet echter niet je username te vermelden anders is je voorspelling niet geldig!

De wedstrijden voor het weekend van 16 en 17 november zijn:

Vooraf

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)