Nieuwe HAV Poule, Jackpot op 300 euro!

Een inhaal en bekerweekend. De laatste keer dat we zo’n weekend hadden, viel de jackpot. Deze keer weer? Hij staat op 300 euro! Wij hebben weer zes wedstrijden geselecteerd uit het, deze week, beperkte aanbod. Veel succes allemaal!

Voor de bekerwedstrijden geldt dat de stand na negentig minuten bepalend is! Strafschoppen tellen dus niet mee. Indien het om een bekerwedstrijd gaat, staat dit aangegeven.

Deelname aan de HAV Poule is gratis. Ga naar de speciale HAV Poule pagina, of klik hier, en registreer je gratis, en laat je voorspelling achter op Facebook (in de groep of op de pagina) als reactie op dit bericht. Je kunt ook direct, en dat heeft onze voorkeur, onder dit bericht reageren! Vergeet niet je username te vermelden! Zonder username is je voorspelling niet geldig en ding je dus niet mee naar de jackpot van 300 euro!

Heb je geen Facebook? Geen probleem. Stuur dan een mail met je username en voorspelling naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl

Alle spelregels vind je terug op onze HAV Poule pagina! Succes komend weekend! Het programma voor 23 en 24 november ziet er als volgt uit:

Vooraf

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)