Nieuwe HAV Poule op 150 euro en 25 euro voor iedereen!

Komend weekend staat al weer de zesde HAV Poule van het seizoen op het programma. Ruim 200 bezoekers hebben zich de afgelopen weken minimaal een keer deelgenomen.  Omdat het voorspellen een stuk moeilijker is ,en we pas een keer de jackpot uit konden delen, dan we dachten geeft Nederbet nu iedereen 25 euro!

Dat is dus mooi meegenomen. Maar nog mooier is het natuurlijk als je de HAV Poule wint. Afgelopen week is dat niemand gelukt dus daarom stijgt de jackpot weer met vijftig euro en staat hij  nu op 150 euro!

Als je via je je deelname aan de HAV Poule een account hebt aangemaakt bij Nederbet geven ze je bij je eerste storting 25 euro extra. De enige restrictie is dat je een nieuwe speler bent (en dat zijn jullie!) en dat je nog niet eerder gebruikt hebt gemaakt van deze bonus. Zo kun je ondermeer geld verdienen met wedstrijden uit de Topklasse maar natuurlijk ook met Ajax of Barcelona. Deelname aan de HAV Poule blijft natuurlijk gewoon gratis. Succes!

Ook voor komend weekend hebben we weer zes wedstrijden voor jullie geselecteerd. Je voorspeling kun je direct onder dit bericht achterlaten op de website of op Facebook. Het vriendelijke verzoek om de voorspellingen niet meer ‘los’ te posten in verband met de verwerkingen van de inzendingen.

Binnenkort zullen we met een nog makkelijker manier komen om je voorspelling automatisch door te geven!

De wedstrijden van 12 en 13 oktober:

Vooraf

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)