NIEUWE HAV POULE start op 600 euro!

Zes wedstrijden goed voorspellen en de jackpot is voor jou! Maar zo makkelijk is het allemaal niet. De afgelopen twaalf weken was niemand in staat om de juiste voorspelling in te vullen. Daarom komend weekend gewoon weer een nieuwe kans! Dankzij Nederbet komt er gewoon weer vijftig euro bij. Dat brengt de jackpot op 600 euro!

Voor komend weekend staat HAV Poule #18 op het programma. En dat is wederom geen makkelijk programma, maar niets is onmogelijk. Voor degene die de zes wedstrijden goed voorspelt ligt er (of een deel van bij meerdere winnaars) 600 euro klaar!

Tenminste als je je hebt aangemeld en je op de juiste manier je voorspelling aan ons hebt doorgegeven. Het enige dat je hoeft te doen is je hier gratis in te schrijven. Vervolgens vul je de HAV Poule in en laat je je voorspelling achter onder dit bericht! Voorspelling zonder username dingen niet mee naar de jackpot!

Doe je nog niet mee? Griip dan nu je kans! Deelname aan de HAV Poule is gratis. Ga naar de speciale HAV Poule pagina, registreer je gratis, en laat je voorspelling achter op Facebook (in de groep of op de pagina) als reactie op dit bericht. Je kunt ook direct, en dat heeft onze voorkeur, onder dit bericht reageren! Vergeet niet je username te vermelden. Zonder je username is je voorspelling niet geldig en ding je dus niet mee naar de jackpot van 500 euro!

Heb je geen Facebook? Geen probleem. Stuur dan een mail met je username en voorspelling naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl

Alle spelregels vind je terug op onze HAV Poule pagina! Succes komend weekend!

Het programma voor 1 en 2 februari ziet er als volgt uit:

Vooraf

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)