Nieuwe HAV Poule start weer op 100 euro

Afgelopen week hadden we in verband met een beker/inhaal programma geen HAV Poule. Een week eerder won Luc van Bolderick de HAV Poule met een jackpot van 300 euro. Komend weekend starten we dus weer met een jackpot van 100 euro.

Makkelijk is de HAV Poule komend weekend zeker niet. Twee derby’s in de zondag hoofdklasse lijken niet te voorspellen. En kan Ajax stunten in Werkendam tegen Kozakken Boys? Verder ook de regionale derby’s Overbos – beursbenegels en Pancratius – Hoofddorp. Tot slot staat ook de topper in 3C tussen RODA’23 en ZSGOWMS op het programma.

Meedoen met de HAV Poule is erg eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is gratis lid te worden van Nederbet via onze site. Nieuwe leden ontvangen bij hun eerste storting tevens een bonus van 25 euro. Als je een username hebt aangemaakt vul je als reactie op ons bericht (via de website of onze Facebook pagina/groep) je voorspelling en username in. Zonder username is je voorspelling niet geldig. Kijk voor alle spelregels op de HAV Poule pagina

Voorbeeld: pietje53 1-1-x-2-1-2

Veel succes allemaal met de eerste HAV Poule van dit seizoen. De wedstrijden voor het weekend van 25 en 26 oktober zijn de volgende:

Schermafbeelding 2014-10-15 om 15.12.13

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!