Nieuwe ronden, nieuwe kansen in HAV Poule

Eindelijk was het afgelopen weekend zo ver. De HAV Poule is eindelijk gevallen. Roy Halsema wint, door zijn zes goede voorspellingen, in zijn eentje maar liefst 800 euro. En wie weet hoe hoog hij dat bedrag laat oplopen op Nederbet. Deze week starten we dus weer met 100 euro in de pot.

We gaan namelijk gewoon door. Er zijn nog voldoende wedstrijden te gaan dit seizoen en dat betekent dat de jackpot weer behoorlijk op kan lopen. Zoals gebruikelijk starten we weer met 100 euro. Iedere keer dat de jackpot niet valt doet Nederbet er 50 euro bij.

Komend weekend is een beker/inhaal weekend. Toch hebben we zes interessante wedstrijden weten te vinden voor HAV Poule #21. Als u net weer zo massaal mee blijft doen als de afgelopen weken dan zal het vast niet lang duren .

We beginnen de Poule met d strijd van Ajax tegen degradatie. Na de midweekse nederlaag (dinsdag) tegen Kozakken Boys is het tijd om weer punten te gaan pakken. Hoek is zaterdag de tegenstander. Veder staat er de Amsterdamse clash tussen Swift en HBOK op het programma. Eerder dit seizoen werd het in Zunderdorp gelijk.

De overige vier wedstrijden worden op zondag gespeeld. Topklasser AFC ontvangt thuis koploper Lienden. Een lastige opgave voor de ploeg van Stanley Menzo, maar AFC is zeker niet kansloos gezien de resultaten van de afgelopen weken. Daarnaast ook het bekerduel tussen de twee hoofdklassers De Dijk en OFC. Let op: Voor deze wedstrijd geld dat de tand na negentig minuten bepalend is voor de HAV Poule! Chabab speelt thuis de topper tegen Vlissingen en uit de derde klasse C hebben we nog de regio derby tussen AGB en KDO.

Kijk voor de standen op de diverse klassenpagina’s zodat u uw voorspelling nog beter kunt overwegen.

Doet u nog niet mee? Deelname aan de HAV Poule is gratis. U dient zich alleen even aan te melden via de HAV Poule Pagina. Vervolgens laat u uw voorspelling achter onder dit bericht of onder dit bericht op Facebook. Vergeet niet uw username te vermelden.

Dit zijn de wedstrijden voor komend weekend. Wij hebben het geprobeerd het wat makkelijker voor u te maken.

afbeelding 21

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!