Home / Algemeen / Nieuwe stand CANS Topscorer: 17 spelers scoorden al minimaal tien keer

Nieuwe stand CANS Topscorer: 17 spelers scoorden al minimaal tien keer

Met nog zeven wedstrijden te gaan lijkt de spanning uit het CANS Topscorer Klassement verdwenen. Zowel Dennis Kaars (De Dijk) als Dominique Hidayat (Kadoelen) voegden afgelopen weekend weer een doelpunt aan hun totaal toe. Ze staan nu op respectievelijk 20 en 27 goals.

De achtervolgers bij de mannen blijven niet stil zitten, maar de achterstand lijkt echter te groot om het nog echt spannend te maken.  Pieter Koopman (AFC zondag) voegde twee treffers aan zijn totaal toen en klimt nu naar de derde plaats. Ook Mitchell Faerber (AFC zaterdag), Daniel Schermer (Purmersteijn) en Patrick Lokken (JOS) voegde een doelpunt aan hu totaal toe en handhaven zich bij de bovenste posities.

Abdoul Ghoudou (Almere) was de enige speler die drie keer wist te scoren dit weekend. Hij zorgde in zij eentje voor de 3-2 zege op Valleivogels. Joost  Heij (Ajax), Imke van Morselaat (AMVJ), Harry Zwarthoed (De Dijk), Naoufel Mechaia (VVA/Spartaan) wisten twee keer het net te vinden.

Klik hier voor de complete (minimaal zes goals)  stand in de CANS Topscorer bij de mannen.

Bij de vrouwen werden er slecht vier wedstrijden gespeeld in verband met een bekerprogramma. Zo kwamen Ajax, Buitenveldert, Buitenveldert 2, Wartburgia en Wartburgia 2 dit weekend niet in competitieverband in actie. Kadoelen won met 5-0 en zag Hedayat dus een keer scoren. Myrthe de Haas scoorde twee keer.

Klik hier voor de stand in de CANS Topscorer bij de vrouwen

Foto Herman de Wit: Abdoul Ghoudou (Almere) scoorde drie keer

Send this to a friend