Nieuwe wedstrijden en jackpot in HAV Poule

Afgelopen weekend ging de jackpot van 200 euro er uit. Ondanks dat er een wedstrijd was afgelast hebben wij besloten iedereen met vijf goed te belonen omdat de jackpot anders ook gevallen was. We starten dus weer op 100 euro!

De zeven winnaars krijgen z.s.m. hun winst op hun Nederbet account bijgeschreven zodat ze nog mooi even Celtic-Ajax kunnen voorspellen om nog meer winst te boeken. Nederbet geeft trouwens iedere deelnemer  een 25 euro bonus bij hun eerste storting!

Deelnemen is erg eenvoudig! Meld je aan op onze speciale HAV Poule pagina, volg de instructies en laat je voorspelling achter op de aangegeven wijze .  Voor komend weekend hebben we maar liefst vierde wedstrijden uit het zaterdagvoetbal geselecteerd. Uiteraard ook de topper tussen Ajax en Quick Boys en twee derby’s uit de tweede klasse! Veel succes met de wedstrijden van komend weekend.

Wederom het vriendelijke verzoek om je voorspelling te posten direct onder dit bericht op de website of onder het bericht op onze Facebook pagina of groep.

Het programma voor 26 en 27 oktober:

vooraf

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)