Home / Algemeen / Nigel Hardenberg verlaat OFC na één seizoen voor ODIN ’59

Nigel Hardenberg verlaat OFC na één seizoen voor ODIN ’59

Het verblijf van Nigel Hardenberg bij zondag Hoofdklasser OFC blijft beperkt tot één seizoen. De 21-jarige vleugelaanvaller vertrekt aan het eind van het seizoen naar ODIN ’59, koploper in de zaterdag Hoofdklasse.

Hardenberg kwam afgelopen zomer over van Topklasser FC Lisse, waar hij in twee seizoenen voornamelijk als wisselspeler fungeerde. Hij trok naar Oostzaan, maar verloor daar naar eigen zeggen het plezier in het spel. “Een gesprek met trainer Richard Plug kwam zeer vertrouwd over en ik heb er een goed gevoel bij”, laat Hardenberg weten op de website van de Heemskerkers. “Ik hoop me bij ODIN’59 verder te kunnen ontwikkelen en wil het liefst naar het allerhoogste niveau. Misschien wel bij een BVO in binnen- of buitenland.”

Nigel Hardenberg OFC

Zijn nieuwe trainer Richard Plug is verheugd met de komst van de aanvaller. “Nigel is een technisch vaardige buitenspeler die makkelijk passeert, behoorlijk rap is en ook nog eens een goed schot heeft. Hij kan op beide vleugels uit de voeten, is pas 21 jaar en er zit nog zat rek in. Hopelijk gaat dat er bij ODIN ’59 uitkomen.”

Naast Hardenberg vertrekt ook Aaron Bruijn na één seizoen uit Oostzaan. De middenvelder, overgekomen van ADO ’20, speelt volgend seizoen bij het Fortuna Wormerveer van oud-OFC trainer Martin de Groot. Voor de eigen selectie legde de Hoofdklasser vooralsnog alleen linksback Mike Derlagen (Quick Boys) vast.

Foto’s Peter Seijmour

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC