Nipte zege voor Swift op Flevo Boys

Het was een van de weinig duels die doorging zaterdagmiddag in de Vierde Divisie Zaterdag B: Swift – Flevo Boys. Bijna alle andere duels waren afgelast vanwege de sneeuw. De Amsterdammers wonnen het duel nipt: 3-2.

De bezoekers uit Emmeloord kwamen halverwege de eerste helft op voorsprong. De bal ging op de stip na een overtreding op Aran Nijboer en Timon Rorije benutte dat buitenkansje: 0-1. Maar nog voor rust wist Swift het om te draaien, in rap tempo scoorde het drie goals achter elkaar. Eerst bracht Samu Siemens Brega beide ploegen weer op gelijke hoogte. Een paar minuten later maakte Sammy Gemmel er 2-1 van en voor rust werd het via Raj van Pararen ook nog 3-1.

Met ruim een uur op de klok bracht Flevo Boys met een goal van Nijboer de spanning weer terug in de wedstrijd. Daarna volgde nog een spannend half uur. Swift verzuimde om de wedstrijd op slot te gooien, terwijl Flevo Boys via Nijboer en Rorije nog wat kansjes kreeg op de gelijkmaker.

Volgende week wacht voor Swift de topper tegen DHSC. Bekijk hier de stand en het programma in de Vierde Divisie Zaterdag B

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)