(nog) Geen oplossing voor TOB

Het duel in de zaterdag derde klasse B tussen TOB en Legmeervogels dat afgelopen zaterdag geen doorgang vond omdat Legmeervogels niet voldoende spelers had is nog steeds niet opnieuw vastgesteld. De clubs komen er met De KNVB voorlopig nog niet uit.

Het duel is van cruciaal belang voor TOB . De ploeg uit Noord moet zich nog zien veilig te spelen. Een overwinning op Legmeervogels betekend in ieder geval geen rechtstreekse degradatie. TOB trainer Dick Trock liet zaterdagavond al weten niet blij te zijn  met deze situatie. Trock: “Vandaag (zaterdag, red.) had ik een complete selectie. Komende week ga ik zeker spelers missen omdat ze op vakantie zijn. Het is tenslotte een vakantieweek.”

Legmeervogels had voorgesteld om woensdagavond te spelen maar daar gaat TOB niet mee akkoord. De wedstrijdleiding van de KNVB laat het volgende weten: “We zijn er nog steeds niet uit en ik denk ook niet dat de wedstrijd deze week gespeeld gaat worden. Het is spijtig dat we in deze fase van de competitie en met deze belangen nog met dit soort zaken te maken hebben. We hopen spoedig een oplossing te vinden maar deze week zal dat waarschijnlijk niet meer lukken.”

TOG-OSC

Het op 7 april gestaakte duel tussen TOG en OSC in de vierde klasse E wordt als uitegspeeld gezien. TOG stond op dat moment met 3-1 voor. OSC kreeg tevens de schuld van het staken en als straf een punt in mindering.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)