avv Swift

Nog vijf dagen tot de transferdeadline: Swift (za) is klaar voor de Vierde divisie

De deadline voor overschrijvingen/ transfers in het amateurvoetbal nadert met rasse schreden. Op 15 juni om 23.59 uur sluit de overschrijvingsperiode. Zaterdag Vierde divisionist Swift lijkt zijn zaken op orde te hebben.

Trainer-coach Jimmy Simons krijgt de beschikking over een selectie van zesentwintig spelers, inclusief drie goalplayers. Veel hebben een Swift verleden, veertien ‘nieuwe’ gezichten zijn te bewonderen.

Keepers

Max Klink is één van de drie doelmannen en komt vanuit de USA. Klink begon zijn carrière bij GeuzenMiddenmeer, waar hij vanaf zijn zesde jaar onder de lat stond. Na het doorlopen van de jeugd maakt Klink op zijn vijftiende jaar zijn debuut in het eerste elftal van zijn club. Nadat hij twee jaar bij de senioren van Geuzen Middenmeer had gespeeld, was hij klaar voor de volgende stap en maakt een transfer naar WV-HEDW, waar hij op het tweede amateur niveau landelijk speelt, Klink is dan zeventien jaar. In 2019 ontwikkelde hij zich verder bij Wartburgia, waar hij een jaar speelde en werd Klink daarna de eerste keeper van ASV De Dijk, toen Landelijke divisie. De andere twee keepers, doelman Anthony van Zaltbommel komt over van het gedegradeerde Staphorst. Clé Vos de Mooij verdedigde in het nabije verleden het doel van De Dijk en kwam vorig seizoen al uit voor Swift.

USA

Victor Beker verlaat ook de USA. Hij speelde tot 2020 voor Swift in de jeugd en keert terug op het Swift-nest. Ook Phillipe van der Loft heeft een rijk Amerikaans avontuur achter de rug. Hij verwierf zelfs even bekendheid doordat RTL vier jaar geleden aandacht schonk (klik hier) aan de inmiddels 25-jarige middenvelder.

Verder vallen vier andere transfers op vanuit ADO’20 (Sam en Max Nijman, Tesselaar en Amson). De selectie van Swift 2024-2025:

Adriaan Kruisheer
Anthony van Zaltbommel
Bas van der Storm
Carlos Groen
Cas Tang
Cle Vos de Mooij
Daan Driever
Fidel Yilmaz
Jan-Willem Tesselaar
Joost Heij
Max Klink 
Max Nijman
Mert Baglar
Nick Lammers
Philippe van der Lof
Raj van Pareren
Rick Breemhaar
Rijk Siemerink
Sam Nijman
Sammy Gemmel
Samu-Siemens Brega
Ted Amson
Teun van Zweeden
Tiemen van Hezel
Tom Enthoven
Victor Beker
Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)