Nominatie speler van het jaar: Dennis Darnley (WVHEDW)

Op zaterdag 22 augustus, tijdens het Kampioenschap van Amsterdam, maken we bekend wie er speler van het seizoen 2014/2015 is geworden. Wie wordt de opvolger van Yuri Rose (Ajax) en gaat er met de trofee en prijs vandoor? De trainers van de Topklasse tot en met de tweede klasse maakten de eerste schifting. Het is nu aan onze bezoekers om te stemmen In de categorie ‘Speler van het jaar’ zijn tien spelers genomineerd. We stellen ze deze week aan u voor. Vandaag in deel 1 Dennis Darnley, die in zijn eerste seizoen bij WV-HEDW kampioen werd in de zaterdag tweede klasse A.

Allereerst gefeliciteerd. Vind je de nominatie terecht?
“Ik heb me er eigenlijk niet mee bezig gehouden. Eerlijk gezegd wist ik eigenlijk niet dat er zo’n uitverkiezing is, maar dit is natuurlijk wel een grote eer.”

Voel je je hiermee vereerd?
“Zeker. Het is toch mooi om uitverkozen te worden. Ik heb een lekker seizoen gedraaid bij WV-HEDW en dit is een beloning daarvoor.”

Dennis Darnley

Hoe kijk je terug op je seizoen?
“Meteen in mijn eerste seizoen ben ik kampioen geworden, dus beter had ik het me niet kunnen wensen. Het was wel even wennen voor mij, moest even omschakelen na mijn periode bij EDO. Voor mijzelf kan ik terugkijken op een goed seizoen.”

Hoe ziet de toekomst eruit?
“Ik blijf gewoon bij WV-HEDW. Volgend seizoen spelen we in de eerste klasse, daar was ik een jaar geleden ook voor gekomen. Toen waren ze alleen op het laatst gedegradeerd. Dat wordt nu een uitdaging. Daarnaast krijgen we een nieuwe trainer en nieuwe spelers, dus ik kijk er naar uit.”

Wie denk jij dat er straks met de prijs vandoor gaat?
“Ik heb niet alles gevolgd, maar ken wel een paar jongens. Als ik zou moeten stemmen, stem ik op Mo Ajnane van Chabab. Hij heeft het daar toch wel erg goed gedaan.”

Klik hier om te stemmen op een van de tien kandidaten voor ‘speler van het jaar’.

Foto’s Jan Vonk

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)