Home / Algemeen / Nominatie talent van het jaar: Jasper Santen (WVHEDW)

Nominatie talent van het jaar: Jasper Santen (WVHEDW)

Op zaterdag 22 augustus, tijdens het Kampioenschap van Amsterdam, maken we bekend wie er talent van het seizoen 2014/2015 is geworden. Wie wordt de opvolger van Daan Sutorius (AFC) en gaat er met de trofee en prijs vandoor? De trainers van de Topklasse tot en met de tweede klasse maakten de eerste schifting. Het is nu aan onze bezoekers om te stemmen In de categorie ‘Talent van het jaar’ zijn zeven spelers genomineerd. We stellen ze deze week aan u voor. Vandaag in deel 6 Jasper Santen, middenvelder van zaterdag tweedeklasser WV-HEDW.

Allereerst gefeliciteerd. Vind je de nominatie terecht?

Dat weet ik niet. Ik weet ook niet hoe deze verkiezing tot stand is gekomen.

Ben je hiermee vereerd?

Ja ik vind het uiteraard wel heel leuk dat ik genomineerd ben.

Foto: Hans van Beek
Foto: Hans van Beek

Hoe was je seizoen verlopen?

Ik begon dit seizoen in de A1. Ik mocht vaak meetrainen met de selectie en zo ben ik er uiteindelijk bij gekomen. Na de winterstop ging het heel lekker en na vier wedstrijden kwam ik zelfs in de basis terecht. Sindsdien heb ik alles gespeeld.

Hoe ziet de toekomst eruit?

Daar heb ik eerlijk gezegd nog niet heel veel over nagedacht. Ik hoop dat ik volgend seizoen bij het eerste mijn minuten mag blijven maken. Het lijkt me erg leuk om in de eerste klasse te spelen.

Foto: Jan Vonk
Foto: Jan Vonk

Wie denk jij dat er straks met de prijs vandoor gaat?

Van alle genomineerden ken ik alleen Floris van der Linden van de wedstrijden van vroeger. Ik weet nog dat hij er tegen ons altijd wel een paar inlegde. Hij heeft een heel goed seizoen achter de rug.

Breng hier je stem uit!

 

Send this to a friend