Home / Algemeen / OFC boekt klinkende zege op JVC Cuijk

OFC boekt klinkende zege op JVC Cuijk

OFC heeft zich in de Derde Divisie hersteld van twee teleurstellende resultaten. Na de nederlaag tegen HSC’21 en het gelijkspel tegen Jong De Graafschaaf toonde de ploeg van Yuri Rose veerkracht door bij JVC Cuijk met 0-3 te winnen.

Rose had zijn team ten opzichte van vorige week op drie plaatsten gewijzigd. Verdam, Yaghmouri en Aanzi namen plaats op de bank en werden vervangen door Orlando Smeekes, Soufiane Reclaoui en Tolga Demirci. Rose: “We hebben een brede selectie en ik heb dus voldoende te kiezen. Ik wilde vandaag met meer diepgang spelen. Degene die het best in vorm is, speelt.” Naast de wijzigingen koos Rose er voor om Kramer in de punt van de aanval te zetten in plaats van centraal achterin.

Vooral de basisplaats voor Smeekes betaalde zich uit. Met een doelpunt vlak voor rust (zie foto boven) scoorde hij op een ideaal moment de openingstreffer. Na een goede steekbal van Lars Weistra klopte hij doelman Kanters (0-1).

Rose: “Na rust waren we echt een klasse beter en zijn we niet meer in gevaar geweest. We hadden er nog wel wat meer kunnen maken en misschien een strafschop moeten hebben, maar met 0-3 mag je natuurlijk niet klagen.”

Twaalf minuten voor tijd zorgde Reclaoui voor de bevrijdende 0-2 en in de laatste minuut van de wedstrijd maakte invaller Hassan Aanzi de 0-3. “Natuurlijk is het jammer dat we de laatste twee weken dure punten hebben laten liggen. Vooral tegen HSC’21 zakten we door een ondergrens, maar je zal zien dat iedereen punten laat liggen in deze competitie.”

OFC is overigens in beroep gegaan tegen de vijf wedstrijden schorsing van Mike Brantjes (rood tegen HSC’21). Vandaag speelde de centrale verdediger gewoon mee tegen JVC Cuijk.

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma van de zondag Derde Divisie.

Foto’s Twitter JVC Cuijk

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC