OFC hard onderuit in Haaksbergen

OFC is in de Derde Divisie hard onderuit gegaan tegen HSC’21. De ploeg van Yuri Rose verloor met 3-0 in Haaksbergen en leed daarmee haar tweede nederlaag van het seizoen. Het gat met koploper UNA is opgelopen tot zes punten.

De nederlaag van de ploeg uit Oostzaan kwam opvallend makkelijk tot stand. Al na iets meer dan tien minuten was doelman Atam Koroglu geklopt. Een schot van Sjoerd Visschedijk werd door  door Bas Postma nog aangeraakt, maar de bal had de doellijn al gepasseerd zodat Visschedijk de treffer op zijn naam kreeg.

Halverwege de eerste helft (26ste minuut) viel ook de tweede treffer. Tom ter Hogt wist voor de derde week op rij het net te vinden. Kort voor rust was het duel al beslist toen Postma vanaf elf meter de stand op 3-0 bracht.

Na rust vielen er geen treffers meer zodat OFC een pijnlijke 3-0 nederlaag te slikken kreeg. De ploeg van Yuri Rose zakt door de nederlaag van de derde naar de vijfde plaats en heeft nu zes punten minder dan koploper UNA.

Klik hier voor alle uitslagen, de stand en het programma van de zondag Derde Divisie.