OFC heeft laatste versterkingen binnen en maakt selectie rond

OFC uit Oostzaan heeft de selectie voor komend seizoen rond. De zondag hoofdklasser kende een wisselvallig seizoen als promovendus en zag de samenwerking met Martin de Groot vroegtijdig eindigen. Onder leiding van de teruggekeerde Imdat Ilguy behaalde OFC toch nog op de vierde plek en zal volgend jaar mee willen gaan doen om de prijzen.

OFC zal een hoop nieuwe gezichten gaan verwelkomen. Carlos Groen, Jessy Kuiper en Mitchel Michaelis komen allen over van het net niet naar de Eredivisie gepromoveerde Volendam. Ook Derrin Wijdenbosch verlaat een Betaald Voetbal Organisatie: Wijdenbosch speelde afgelopen seizoen bij ADO Den Haag. Mohamed Cherif en Ati Molly gaan niet mee naar Utrecht en verlaten Chabab voor OFC. Verder verruilt Doganay Goc streekgenoot OSV voor OFC.

De laatste versterking is Romano de Jonge. De Jonge voetbalde, net als Groen, Kuiper en Michaelis, ook bij de beloftes van Volendam voordat hij bij Katwijk ging spelen. Na twee seizoen is het tijd voor een nieuwe stap voor de technisch vaardige middenvelder.

In maart werd bekend dat doelman Robin Thiel (HBOK) en verdediger Jordi Meester (Ajax zaterdag) de overstap naar OFC zouden gaan maken. In april kwamen daar FC Lisse speler Revinio Morsen en Aaron Bruijn van ADO ’20 bij. Ajax en FC Lisse zagen uiteindelijk nog een speler verkassen naar OFC: Danny Been verliet de Amsterdamse ploeg en Nigel Hardenberg liet Lisse achter zich voor de club uit Oostzaan.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)