Home / Algemeen / OFC heeft heel wat recht te zetten na nederlaag

OFC heeft heel wat recht te zetten na nederlaag

OFC heeft in de Derde divisie een pijnlijke nederlaag geleden tegen Blauw Geel. De ploeg uit Veghel scoorde tien minuten voor tijd de enige treffer van de wedstrijd. Daarna viel er nog een rode kaart voor Orlando Smeekes.

Aanvoerder en doelman Atam Koroglu kon zich weinig goede momenten van zijn ploeg herinneren. “Ik moet wel heel erg diep graven wil ik een uitgespeelde kans van ons in de tweede helft kunnen vertellen. Die waren er eigenlijk niet.”

Voor rust waren er precies twee mogelijkheden voor de ploeg van Yuri Rose. Een verre uittrap van Koroglu kwam bij Carlos Groen terecht die net een teenlengte te kort kwam om doelman Brahim Zaari te passeren. Ook spits Martijn Tjon-A-Njoek had het geluk niet aan zijn zijde toen hij een corner net te laat zag aankomen waardoor zijn kopbal de juiste richting miste.

Foto Peter Seijmour| Soufianes Reclaoui

In een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende ging de ploeg van Niels van Casteren er in de slotfase toch met de winst van door. Een lange bal viel tussen Marijn Sterk en Bryan Ottenhof in en Alexander Mols stond ineens voor Koroglu die vervolgens kansloos was op zijn inzet (0-1).

Na die treffer mocht Orlando Smeekes ook nog naar de kant. De aanvaller kreeg in eerste instantie de gele kaart wegens een overtreding , maar door aanmerkingen op de leiding kreeg hij direct zijn tweede gele kaart en kon dus vertrekken.

Koroglu: “We hadden vijf wedstrijden op rij niet verloren als je het positief wilt zien, maar we hadden ook al drie wedstrijden op rij niet gewonnen. Zo langzamerhand gaat het we tussen de oren zitten. Kampioen zullen we niet meer worden (OFC staat veertien punten achter op koploper UNA, red.) maar dat we nu ook slecht starten in de tweede periode is iets waar ik echt van baal. Er zal echt wat moeten gebeuren de komende week want ik ben echt geschrokken van ons spel vandaag.”

Klik hier voor alle uitslagen, de stand en het programma van de zondag Derde Divisie

Foto boven Peter Seijmour | Alexander Mols scoort de 0-1

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC