Home / Homepage / OFC klaar voor titel
Wedstrijd van de week

OFC klaar voor titel

Zondag derdeklasser OFC is klaar voor de titel. De club uit Oostzaan staat op het punt om in vijf jaar tijd drie keer te promoveren. De ploeg van Imdat Ilguy heeft aanstaande zondag aan een punt in de thuiswedstrijd tegen Velsen genoeg om het kampioenschap veilig te stellen. OFC-Velsen is dus onze wedstrijd van de week. Uiteraard zal Het Amsterdamsche Voetbal opnames van dat duel.

Het hele seizoen staat OFC al bovenaan en nadat er een paar weken geleden werd gewonnen van de laatste overgebleven concurrent FC Purmerend leek het slechts een kwestie van tijd.  Onnodig puntverlies stelde het feestje nog even uit maar zondag kan het bijna niet meer misgaan. OFC heeft met nog twee wedstrijden te gaan zes punten voorsprong op IVV.

Het persbericht dat de club verstuurde geeft dat ook aan: “De ambitieuze dorpsclub waar gezelligheid samen gaat met prestaties speelde vijf jaar terug nog in de vijfde klasse. Toen we drie jaar terug in het bezit kwamen van drie prachtige kunstgrasvelden, die midden in recreatie gebied het Twiske liggen zijn we een weg in geslagen om OFC op een nog hoger plan te brengen. Dat kan zondag zijn beslag krijgen als er gepromoveerd gaat worden naar de tweede klasse.”

Naast het eerste elftal kan aanstaande zondag, als het goed is, ook de vlag uit voor het vijfde elftal en de A1. De club heeft een aantal bekende artiesten weten te strikken om het feest compleet te maken.

De samenvatting van de wedstrijd van de week is zondag vanaf ongeveer 22:00 uur te zien op deze site.

De wedstrijd van de week wordt u aangeboden door HCB Bouw

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend