OFC ten koste van Buitenveldert door in beker

Eersteklasser OFC uit Oostzaan heeft zich vanavond ten koste van vierdeklasser Buitenveldert geplaatst voor de derde ronde van de KNVB beker van het district West 1. Aan de Boelelaan werd het 9-0 voor OFC. Momenteel zijn er dertig van de 32 teams bekend die in januari in de koker zullen zitten.

Bij rust stond de ploeg van Imdat Ilguy al met 4-0 voor. Een eigen doelpunt brak de ban. Daarna scoorden Dave Hertig vanaf elft met de 0-2. Gregory Schaken en weer Hertog zorgde voor de 0-4 ruststand. In de tweede 45 minuten kwam er nog vijf doelpunten bij.  Schaken maakte de 0-5. Hertog zorgde met zijn derde voor de 0-6. Rachid El Yaghmouri (0-7), Nassim Zohair (0-8) en Kevin Wijndal bepaalde de eindstand op 0-9.

Zaanse sportkrant 2 Hertog

Foto’s Zaanse Sportkrant

RODA’23 (zondag 2e klasse) en Spakenburg (Topklasse zaterdag) spelen ,waarschijnlijk eind december, nog een ‘tussenronde’ voor een plek in de derde ronde. Het duel tussen VSV (zondag 2e klasse) en Odin’59 (zaterdag hoofdklasse) spelen op 3 december tegen elkaar.

De volgende clubs hebben zich geplaatst voor de derde ronde. De vet  gedrukte clubs komen uit onze regio. Voor alle uitslagen uit het bekertoernooi klik je hier.