Home / Algemeen / OFC voegt Franse middenvelder Roi Momo toe aan selectie

OFC voegt Franse middenvelder Roi Momo toe aan selectie

Vlak voor de competitiestart heeft OFC haar selectie versterkt met Roi Momo. De middenvelder was de gehele voorbereiding op proef bij de derdedivisionist en maakte woensdagavond tegen HHC Hardenberg al zijn officiële debuut voor de Oostzaners.

Vanwege personeelsproblemen op het middenveld kon trainer Eric Heerings nog wel een versterking gebruiken. “Deniz Aslan heeft in de laatste oefenwedstrijd zijn pols gebroken en Tim Ruder en Tom Noordhoff zijn nog altijd niet helemaal fit. Roi heeft de hele voorbereiding meegetraind en goede dingen laten zien op de trainingen en in de wedstrijden.”

De 24-jarige Momo, een geboren Fransman, groeide op in de Verenigde Staten. Daar speelde hij in de jeugd van DC United. Samen met een goede vriend kwam hij anderhalf jaar geleden terecht in Nederland. Nadat een proefperiode bij DOVO geen succes had, speelde de middenvelder in het seizoen 2016/17 voor tweedeklasser AFC Quick 1890. Een jaar later dook Momo op in Oostzaan, waar hij inmiddels een plek in de selectie heeft bemachtigd. Met OFC gaat de middenvelder zondag op bezoek in Den Haag voor de competitiestart tegen Quick.

Foto: Harry Noordhoff

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)