Home / Algemeen / Ogur Kaya (Odin’59) eerste nieuwe aanwinst Ajax

Ogur Kaya (Odin’59) eerste nieuwe aanwinst Ajax

De amateurs van Ajax hebben zich voor komend seizoen versterkt met Ogur Kaya. De aanvaller, die in de onderlinge wedstrijd tegen de Amsterdammers wist te scoren, komt over van Odin ’59, waar hij de afgelopen vier seizoenen actief was.

De 21-jarige rechteraanvaller is de eerste aanwinst voor de ploeg van Bart Logchies. Kaya scoorde dit seizoen al zes keer voor de Heemskerkers, waaronder dus ook tegen zijn aanstaande werkgever. Logchies: “Met zijn jonge leeftijd past hij prima in onze selectie. Hij kans als aanvaller en middenvelder aan de rechterkant goed uit de voeten. Het is een speler met veel dreiging en staat verdedigend ook zijn mannetje.”

Ogur Kaya namens Odin in actie tegen Ajax aan het begin van dit seizoen (0-1)
Ogur Kaya namens Odin in actie tegen Ajax aan het begin van dit seizoen (0-1)

Met de komst van Kaya heeft Ajax dus de eerste nieuwe aanwinst binnen. Verder hebben de Amsterdammers ook de overeenkomsten verlengd met de aanvallers Kenneth Misa-Dano en Kid Ronday. Eerder deden Rience Schurman, Kevin de Visser, Yuri Rose en Glenn van Zoolingen dat al. Daarnaast is Ajax nog altijd op zoek naar een vervanger voor de vertrekkende Dennis Kaars (De Dijk).

Verslag: Joachim van der Marck