Ton Ojers

Ojers gaat toch weer trainen

Amsterdammer Ton Ojers trekt de laatste weken van de competitie toch weer zijn trainingspak aan. Vanaf vanavond staat hij voor de groep bij zaterdag tweede klasser Lelystad’67. Ojers vervangt de eerder deze week opgestapte Jan Boes. Ojers zit ook nog in de technische commissie van hoofdklasser Huizen.

Ojers: “Ik ga het toch maar weer doen. Ik heb het hartstikke druk maar de club is een goede klant van me en wil ze graag helpen. Ik heb wel afgesproken dat als ze veilig staan dat ik er weer mee stop.”

Boes stapte zaterdag na de nederlaag tegen ESA (4-1) op en daardoor is Lelystad nog niet zeker van lijfsbehoud. Ojers: “ We moeten nog drie wedstrijden en staan drie punten voor op een nacompetitieplaats. Zaterdag spelen we tegen Unicum. Dat is een echte derby en er zullen zeker zo’n 1000 man op af komen. Dat belooft in ieder geval spektakel.”

“Ik zal de boel op scherp zetten op mijn eigen manier. Zoals ik altijd doe. Ik heb er eigenlijk geen zin meer in maar ze hebben een beroep op me gedaan en ik laat ze niet zitten.”

Lelystad komt uit in de tweede klasse G en staat momenteel op de achtste plaats. De tegenstander van zaterdag, Unicum, staat elfde maar heeft maar drie punten minder.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)