Ton Ojers

Ojers in TC Huizen

Ton Ojers zal zitting nemen in de technische commissie van zaterdag hoofdklasser SV Huizen. De club is geen onbekende voor Ojers. In 2010 hield hij de club via de nacompetitie in de hoofdklasse. De markante ex-trainer liet gelijk van zich horen. In de Gooi en Eemlander zegt hij geen “klungels of zakkenvullers naar Huizen halen.”

De huidige trainer Tijs Schipper stapt aan het eind van het seizoen op bij Huizen. Ojers, die als kleding leverancier van de club, al jaren een goede band met de hoofdklasser heeft gaat nu zijn stem ook echt laten horen bij de club.

In de regionale krant Gooi en Eemlander zegt hij: “Ik ken alle spelers en trainers uit de omgeving, ik heb overal lijntjes lopen. Op het niveau van Huizen, de hoofdklasse, kun je niet volstaan met zelfopgeleide spelers. Er zullen altijd mensen van buitenaf moeten komen. Onze taak is om te zorgen dat we geen klungels en zakkenvullers in huis halen. Daarmee wil ik niets negatiefs zeggen over de huidige selectie, maar spelers aantrekken is gewoon een precaire zaak, waarbij je echt je voetbalverstand moet gebruiken.”

Verder laat hij weten dat hij zelf niet meer als trainer aan de slag zal gaan. Ojers: “De nieuwe trainer hoeft daar niet bang voor te zijn. Ik ambieer geen positie als trainer meer. Ik ga ook niet scouten, ik heb daar mijn bronnen voor. Ik zal de thuisduels bekijken maar dat doe ik al een tijdje.

Op 19 augustus speelt Huizen thuis tegen Ajax.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)