Olf nieuwe trainer Beursbengels

Charly Olf is met ingang van komend seizoen de nieuwe trainer van zaterdag tweedeklasser Beursbengels. Hij volgt daar mee  Ronald van de Meent die de afgelopen twee maanden als interim trainer fungeerde na het ontslag van Guido Mulder. Olf is momenteel trainer van het tweede team van zaterdag Topklasser IJsselmeervogels.

Voorzitter Han Vermeulen  is blij met de komst van Olf. Vermeulen: “We hebben tegen alle trainers die geïnformeerd hadden naar de functie van hoofdtrainer gezegd dat we pas gaan zoeken als we zeker zijn van nog een jaar tweedeklasse. Dat was drie weken geleden duidelijk. Vlak daarvoor speelden we tegen Nieuwland en daar speelde ook het tweede van IJsselmeervogels waar Charly  trainer is. Zo zijn we met elkaar in contact gekomen en na twee gesprekken waren we er ook uit.”

Olf is geen onbekende van Beursbengels. In het seizoen 2007/2008 was hij al tweede trainer van Beursbengels. Omdat hij nog niet de juiste papieren had was hij niet in beeld om door te schuiven naar het eerste team. Via VEW en Eemnes kwam hij terecht bij IJsselmeervogels. Vermeulen: “ Omdat Charly de club al kent en zelfs met de wat oudere spelers van onze club heeft gewerkt wisten we precies wat we van elkaar konden verwachten. We hebben dan ook niet ,met andere trainers gesproken. Dat was niet nodig.”

Bertram de Langen speelt ook komend seizoen weer voor Beursbengels
Bertram de Langen speelt ook komend seizoen weer voor Beursbengels

Door de komst van Olf is de club er ook in geslaagd om de vaste kern van het eerste elftal te behouden voor de club. Daan de Jong, Doelman Bertram de Langen, Donny Geel en Dennis Gerritsen spelen ook komend seizoen weer voor Beursbengels. Alleen Justin Swart (die keert terug naar AFC) zal de club verlaten. Vermeulen: “Tijdens het seizoen zijn we ook een aantal spelers kwijt geraakt. We hebben zeker tien nieuwe spelers nodig maar betalen doen we absoluut niet meer. Die tijd is voorbij. De nieuwe trainer heeft afgelopen week al wat spelers gesproken mar er is nog niets concreet.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)