Omar Limon (OFC) maakt seizoen af bij Ter Leede

Omar Limon vervolgt zijn loopbaan in de Bollenstreek. De 28-jarige spits verruilde derdedivisionist OFC onlangs per direct voor zaterdag Hoofdklasser Ter Leede, waar hij komend weekend kan debuteren in de topper tegen Volendam.

“Voor mij biedt dit veel meer perspectief in de tweede seizoenshelft”, zegt Limon. Tijdens de transferperiode in januari werd zijn overstap rondgemaakt en deze week kreeg hij pas te horen speelgerechtigd te zijn. “In mijn tijd bij Huizen heb ik jarenlang tegen Ter Leede gevoetbald. Het is een vrij warme vereniging, ze spelen aanvallend voetbal en er staat een goede groep die tot het einde bovenin kan meedraaien.”

Limon kwam in Oostzaan nauwelijks aan spelen toe, nadat hij afgelopen zomer op de valreep overkwam van zondag eersteklasser JOS/Watergraafsmeer. Daar was hij met negentien doelpunten clubtopscorer. Bij OFC verloor de spits de concurrentiestrijd van Reda Kharchouch. “Soms werkt het, soms werkt het niet”, zegt hij vrij nuchter. “Ik ervaar het niet als een mislukking. Je weet van tevoren waar je instapt. En er zijn ook genoeg positieve dingen gebeurd.”

Met Ter Leede is de afspraak gemaakt dat Limon het seizoen afmaakt in Sassenheim. Over volgend seizoen is nog niet gesproken. Eerst wil hij presteren. “Ik voel me fit, dus het zou nog weleens interessant kunnen worden.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC