bal - generiek

Ongeslagen Urban Talent ook winterkampioen

SC Urban Talent is dit weekend ongeslagen winterkampioen geworden van de vijfde klasse B. De Amsterdammers wonnen met 3-4 van Zwanenburg, waardoor ze twee wedstrijden voor het einde van de eerste seizoenshelft weliswaar gelijk in punten staan met SVIJ, maar twee duels minder hebben gespeeld.

De wedstrijd in Zwanenburg begon dramatisch voor Urban Talent. Barry Bender schoot de thuisploeg al in de derde minuut op voorsprong. Slechts een paar minuten later was het Joshua Koene die de stand gelijktrok. In de 23e minuut kwam Urban Talent op voorsprong door een eigen doelpunt van Zwanenburg. Sem Bushnel maakte kort daarna de 1-3.

Na de rust kreeg Zwanenburg de wind mee en kwam het terug tot 3-3, waaronder een eigen doelpunt. Urban Talent leek de wedstrijd nog te gaan verliezen, maar in de laatste minuten scoorde Omar Limon de winnende treffer.Urban Talent heeft nu 24 punten uit 8 wedstrijden. SVIJ staat tweede met 24 punten uit 10 wedstrijden.

Trainer John Limon is blij met de prestaties van zijn team tot nu toe. “We zijn een hecht team met veel talent. We hebben als doel om kampioen te worden en als we zo doorgaan zit dat er zeker in.”

De laatste wedstrijd van 2023 is zaterdag 16 december op Sportpark De Eendracht tegen Germaan/ De Eland. Aanvang 14.30 uur.

Kijk hier de uitslagen, stand en het programma in zaterdag 5b

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)