Only for Men wil voor 10.000 euro kledingsponsor worden van jouw team!

Advertorial Only for Men is onlangs een actie gestart om een amateur team helemaal aan te kleden zodat je er ook voor en na de wedstrijden goed verzorgd bij loopt. Only for Men is al als kledingsponsor verbonden aan profclubs Vitesse, RKC en De Graafschap.

Only for Men wil nu ook zichtbaar worden in het amateurvoetbal en daagt alle clubs uit om mee te dingen naar een kledingpakket ten waarde van €10.000 euro.  Wie weet loop je er dan straks net zo goed bij als Vitesse of De Graafschap.

Hoe maak je kans op deze kleding? Bedenk iets origineels en verspreid dit via Twitter, Facebook of Instagram of op welke Social media je maar kunt bedenken. Pitch mee en wees creatief! Het team met de meest creatieve bijdrage wint een complete casual outfit.

Overtuig dus Only for Men dat jouw team er straks goed gekleed bij moet lopen. Maak een originele uiting en maak je bijdrage kenbaar via Social Media. Vergeet niet de hashtag #wijwilleneenkledingsponsor mee te nemen bij je bijdrage. Stuur je creatie tevens naar actie@onlyformen.nl. Je ontvangt een bevestiging als je aanmelding is ontvangen.

2014-w38-kledingsponsor-banner_21952.gif

Deel vervolgens je bijdrage met anderen om zoveel mogelijk aandacht voor je creatie te werven. Hoe meer aandacht en reacties des te groter de kans is dat je wint.

De actie loopt tot en met 19 oktober. Op woensdag 22 oktober worden de tien nominaties bekend gemaakt. Deze tien teams krijgen een plek in de eregalerij en maken dus kans op complete casual outfit ten waarde van 10.000 euro!

Wil je meer weten over de actie of wil je zien welke clubs/teams er al meedoen klik dan hier  en ga de uitdaging aan en wees creatiever dan de andere teams. Succes!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)