Ontketend Sportclub Urban Talent vernedert Terrasvogels: 9-1

Sportclub Urban was nog in de Winning Mood vanwege het halen van de volgende KNVB Beker ronde, waarin het op zaterdag 21 oktober De Meer treft in de Watergraafsmeer.

Al snel in de wedstrijd tegen Terrasvogel opent Jamal Limon de score, door zeer alert te zijn en in de rebound te scoren. Het spel ging vervolgens over en weer, maar door een bijzonder afstandschot van Cherisio Goudland, wordt het al snel 2-0. Dan herpakt Terrasvogels zich, door slordig spel van Urban wordt het 2-1. Kort daarop is het Omar Limon die met een fraaie actie de 3-1 binnen schiet.

Urban krijgt meerdere kansen, maar de afwerking blijft onnauwkeurig. Een prachtig afstandschot van Joshua Koene zorgt kort na de rust voor de bevrijdende 4-1. Nog geen minuut later is het Guininhio Wong Fat die na een mooie actie 5-1 scoort. Opnieuw daarna een rol voor Wong Fat, die Joey van Lemmeren  voor de doel vind: 6-1.

De kracht en motivatie van Terrasvogels was toen definitief weg. Omar Limon maakte het doelpunten- festijn compleet met een hatrick: einduitslag 9-1. De drie punten blijven met speels gemak op Sportpark de Eendracht.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)