Onweer spelbreker bij CSW-De Dijk

Voor de tweede wedstrijd van het bekertoernooi speelde De Dijk gisterenavond de uitwedstrijd tegen zaterdag eersteklasser CSW uit Wilnis. Net als bij vele andere duels werd het einde niet gehaald. Scheidsrechter Wateler besloot na 73 minuten om de wedstrijd te staken in verband met hevige onweersbuien, de stand was op dat moment met 0-1 in het voordeel van De Dijk.

De eerste helft speelde zich voornamelijk op de helft van CSW af. De Dijk was sterker en drong de tegenstander terug met goed combinatievoetbal. De Dijk wist het grote overwicht niet om te zetten in een voorsprong. Het kreeg zelfs bijna een achterstand te verwerken toen een van de spaarzame uitvallen van de thuisploeg bijna werd verzilverd. Zo eindigde de eerste helft doelpuntloos.

Na rust kabbelde de wedstrijd in hetzelfde ritme voort. In de 66ste minuut brak de van Quick Boys overgekomen Harry Zwarthoed de ban. Dankzij een doelpunt van de middenvelder kwam  De Dijk op 0-1. Zeven minuten later achtte de scheidsrechter het niet verantwoord om nog door te spelen en werd de wedstrijd definitief gestaakt.

Afhankelijk van de uitslagen in de wedstrijden van aanstaande zaterdag zal blijken of de resterende zeventien minuten nog moeten worden uitgespeeld. Als De Dijk het uitduel tegen FC Breukelen weet te winnen is het door naar de volgende ronde en hoeft de reis naar Wilnis niet opnieuw gemaakt te worden.