Ook bij vijf wedstrijden geen winnaar in HAV Poule! Jackpot 300 euro!

Vier gelijkspelen is te veel van het goede. Veel te veel zelfs. Niemand, maar dan ook echt niemand kwam in de buurt van de jackpot van 250 euro. Zelfs met een wedstrijd minder, ZSGOWMS werd afgelast, kon niemand in de buurt van de jackpot komen. Komend weekend dus een nieuwe kans met, dankzij Nederbet, een jackpot van 300 euro!

Komend weekend staat er weer een compleet programma op de agenda. De tiende HAV Poule van dit seizoen bestaat voornamelijk uit wedstrijden uit het zondagvoetbal. We hebben er bewust voor gekozen om ook een tweetal toppers uit de derde en vierde klasse op te nemen in de HAV Poule. Net als onze website is ook de HAV Poule er voor iedereen.

Meedoen met de HAV Poule is erg eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is gratis lid te worden van Nederbet via onze site. Nieuwe leden ontvangen bij hun eerste storting tevens een bonus van 25 euro. Als je een username hebt aangemaakt vul je als reactie op ons bericht (via de website of onze Facebook pagina/groep) je voorspelling en username in. Zonder username is je voorspelling niet geldig. Kijk voor alle spelregels op de HAV Poule pagina

Voorbeeld: pietje53 1-1-x-2-1-2

Veel succes allemaal met de nieuwe HAV Poule. De wedstrijden voor het weekend van 22 en 23 november zijn de volgende:

afbeeldeing HAV Poule 10

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)