Home / Algemeen / Ook DCG houdt IVV op een gelijkspel

Ook DCG houdt IVV op een gelijkspel

Het duel tussen IVV en DCG is geëindigd met dezelfde stand als waarmee het begon: 0-0. Voor IVV was het het derde gelijkspel in een week tijd, na de duels met RODA ’23 en De Meer. DCG herstelde zich enigszins van de zeperd tegen Nieuw Utrecht afgelopen donderdag.

Beide trainers waren het erover eens dat IVV, zeker in de eerste helft, het meeste aan voetballen toe kwam, maar tot grote kansen leidde dat niet. “Wij hadden vooral de bal, zij hebben echt als tijgers verdedigd. Wij zijn er veel te weinig doorheen gekomen”, aldus IVV-trainer Edwin Keizer. “We hebben vandaag te weinig gebracht en te weinig energie in de wedstrijd gelegd”, zo vond hij.

In de tweede helft probeerde ook DCG wat meer te voetballen, maar ook in hen geval leidde dat niet tot grote kansen. Ongeveer een kwartier voor tijd kreeg Hamza Amghar el Yettefti een rode kaart na een opstootje, waarbij de scheidsrechter een kopstoot zag. “Daarna kregen we het heel moeilijk. We moesten een aantal zaken omzetten en kwamen er toen niet meer aan te pas”, zo zag DCG-trainer Senel Cebar. Een paar minuten voor tijd moest ook IVV met tien man verder, toen Massimo Kammeron rood kreeg na een elleboog richting Dennis Imasogie. “Ik kon het zelf niet goed zien, maar als hij dat gedaan heeft, is het niet slim geweest van hem. Ik baal ontzettend, want behalve twee punten, ben ik vandaag ook twee aanvallers kwijtgeraakt”, aldus Keizer. Naast Kammeron, die een schorsing tegemoet zal zijn, is ook Dylan van Os de komende tijd niet inzetbaar. De spits moest naar de kant met een blessure.

Uiteindelijk was het dan ook DCG dat het beste kon leven met een punt: “In de tweede helft hebben we karakter getoond. Natuurlijk wil je winnen, maar je moet ook realistisch zijn. We hebben vandaag een punt gepakt tegen een kampioenskandidaat”, aldus Cebar.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 2b

Vermakelijke topper tussen De Meer en IVV eindigt onbeslist

 

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)