Home / Algemeen / Ook HSC’21 weet Kaars (De Dijk) niet van scoren te weerhouden

Ook HSC’21 weet Kaars (De Dijk) niet van scoren te weerhouden

In de Derde Divisie zondag heeft De Dijk haar koppositie weten te verdedigen door met 2-0 te winnen van HSC’21. Het was voor de ploeg van Jochem Twisker alweer de zevende overwinning van het seizoen. Dennis Kaars was weer twee keer trefzeker en tilde zijn seizoenstotaal daarmee naar 17 goals in slechts 8 wedstrijden.

De 28-jarige goaltjesdief is blij dat hij weer belangrijk kon zijn voor het team en is voorlopig niet van plan om te stoppen met scoren. “Ik hoop dat we op deze manier door kunnen blijven gaan. We winnen op dit moment onze wedstrijden vrij gemakkelijk en het is als spits natuurlijk fijn dat je het net zo makkelijk weet te vinden.”

De Dijk speelde een prima eerste helft waarin het veel kansen kreeg om de score te openen. Het was uiteindelijk Kaars die in de 20e minuut de 1-0 tegen de touwen schoot. “We hebben in de eerste helft eigenlijk niets weggeven. Het enige wat we onszelf kwalijk kunnen nemen is dat we bij rust niet met 3-0 voor stonden.”

20161002-de-dijk-hsc21-foto-rob-beense-tayeb

Ook in de tweede helft was De Dijk de bovenliggende partij maar het lukte de ploeg uit Amsterdam-Noord weer niet om het overwicht om te zetten in doelpunten. Pas in de 83e minuut was het opnieuw Kaars die de eindstand bepaalde op 2-0. “Het was een zeer zakelijke overwinning. Natuurlijk hou je HSC in leven door niet nog meer te scoren maar ik heb geen enkel moment het gevoel gehad dat we puntverlies zouden kunnen leiden.”

De spits was na afloop blij met zijn goals en de overwinning en sprak zich ook uit over de doelstellingen van dit seizoen. “Als ik naar de teams kijk die bij ons in de competitie zitten denk ik dat we niet echt een concurrent hebben. We moeten gewoon onze wedstrijden blijven winnen en vol gaan voor het kampioenschap.”

Kaars maakte afgelopen seizoen in de uitwedstrijd bij ADO’20 het 200e competitiedoelpunt uit zijn carrière en inmiddels staat de teller alweer op 227 doelpunten en dat getal wil de aanvaller dit seizoen graag nog opkrikken. “Het zou mooi zijn als we er dit seizoen nog 250 van kunnen maken. Ik heb wel het gevoel dat dat moet lukken.”

Verslag: Jurgen Boegborn
Foto’s: Rob Beense

Klik hier voor de actuele stand, het programma en de andere uitslagen in de Derde Divisie zondag

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend