Home / Algemeen / OPEN BRIEF bestuur Sloterdijk over uit competitie nemen

OPEN BRIEF bestuur Sloterdijk over uit competitie nemen

Het bestuur van voetbalvereniging Sloterdijk heeft Het Amsterdamsche Voetbal een brief gestuurd met het vriendelijke verzoekdeze te plaatsen op haar website. In de ‘open’ brief gaat het bestuur in op de situatie die is ontstaan nadat de club door de KNVB uit de competitie is genomen. Op deze manier wil de club alle clubs in de vierde klasse E haar standpunt duidelijk maken.

Beste sportliefhebbers,

Namens de vereniging avv Sloterdijk willen wij aan spelers/trainers en supporters van alle elftallen die uitkomen in de zondag vierde klasse E kort uitleg geven over de situatie die geleid heeft tot het uit de competitie nemen van het zondag 1 elftal van avv Sloterdijk. Dit naar aanleiding van de berichtgeving op het Amsterdamsche voetbal.nl.

Ten eerste is het op zijn plaats om SVA te feliciteren met het behaalde kampioenschap en wensen wij de spelers en technische staf veel succes in de derde klasse.

Terugkomend op het uit de competitie nemen van ons zondag 1ste elftal bieden wij excuses aan onze tegenstanders en de KNVB. Wij betreuren de situatie en respecteren de consequenties van het genomen besluit van de KNVB. Ondanks al onze maatregelen is het ons niet gelukt om de zondag 1 de competitie uit te laten spelen. Dat vinden wij een vervelende situatie maar hebben er voor ons gevoel  alles aan gedaan om dit te voorkomen echter was dit onvoldoende. Ook naar onze leden, spelers, en vrijwilligers die dagelijks in de weer zijn voor de vereniging om alles draaiende te houden vinden wij een excuus op zijn plaats.

Inmiddels is één en ander in gang gezet om een soortgelijke situatie zoals het afgelopen seizoen in de toekomst te voorkomen. Er komt een geheel nieuwe technische staf , een vernieuwde spelersgroep en een technische coördinator die verantwoordelijk is voor de gehele gang van zaken rondom de selectie zondag. Hiermee hopen wij een nieuwe start te maken die voldoende kansen biedt voor spelers en trainers op een mooi seizoen 2014-2015.

Het bestuur van avv Sloterdijk.