Roy van der Mije

Opnieuw 3 versterkingen voor OFC

OFC heeft opnieuw 3 versterkingen voor komend seizoen gehaald. Mitchel Michaelis komt over van FC Volendam, Denzel Prijor van ONS Sneek en Victor van der Linde van Jong Almere City.

Na het vertrek van zowel Atam Koroglu als Brian van der Werff moest OFC op zoek naar 2 nieuwe keepers. Met Tim Elmers werd al snel een doelman gevonden en nu komt dus ook Mitchel Michaelis naar Oostzaan. De doelman speelde al eens eerder een jaartje bij OFC, maar werd vervolgens terug gehaald door FC Volendam. Dit seizoen kwam hij niet aan spelen toe bij de ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie. Mocht zich alsnog een BVO voor hem melden, dan heeft Michaelis echter de optie om op dat aanbod in te gaan en dus niet bij OFC te spelen komend seizoen.

Verdediger Denzel Prijor komt over van ONS Sneek. Samen met zijn broer Genridge Prijor speelde hij de afgelopen jaren bij ONS Sneek. Die club had het echter lastig in de Derde Divisie en gaf al in een vroeg stadium aan dat het geen financiële ruimte in de selectie meer had voor jongens van buiten Friesland. Genridge vond al eerder onderdak bij Ajax zaterdag en nu heeft dus ook Denzel zijn club voor komend seizoen gevonden.

Tot slot voegt OFC Victor van der Linde toe aan de selectie. Van der Linde doorliep de jeugdopleiding van Ajax en speelde vervolgens een jaar in Italië bij Novara. Daarna sloot hij aan bij Almere City, waar hij dit seizoen zijn minuten maakt in Jong Almere City, dat uitkomt in de Derde Divisie Zaterdag.

Met de komst van het drietal begint de selectie van OFC aardig vorm te krijgen, eerder werden ook al 6 aanwinsten gepresenteerd.
Foto: Orange Pictures
Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC