Home / Algemeen / OSV doet in Liverpool vooral aan teambuilding

OSV doet in Liverpool vooral aan teambuilding

Bij de Amsterdamse voetbalclub OSV stond het trainingskamp vooral in het teken van teambuilding. De equipe van Kai Meeuwsse liet Nederland achter zich en vertrok voor drie dagen naar Liverpool. “We hebben er niet getraind maar het was voor ons wel bruikbaar om er even met ze alle tussen uit te gaan”, aldus Bas ter Haak.

OSVtrainingskamp1

Hoewel er dus niet getraind werd stond het weekend toch in het teken van voetbal. De formatie ging namelijk met ze alle naar Goodison Park voor de wedstrijd Everton – Tottenham die uiteindelijk eindigde in een 1-1 gelijkspel. “Dat was wel het hoogtepunt van het weekend maar we hebben ook nog veel andere dingen gedaan. We mochten zelf inplannen waar we naartoe gingen dus hebben vele gekaart en in de pub darts en voetbal gekeken.”

Hoewel er in Engeland dus weinig gevoetbald werd zijn de ogen inmiddels wel weer gericht op de tweede seizoenshelft. “Het was de ideale voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Inmiddels zijn we weer begonnen met trainen en het doel is om de 23e weer helemaal fit te zijn om ons te revancheren op Marken.”

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OSV