vlnr: John Spek, Marcel Hilebrand, Nees Willems en voorzitter Ilona Roozendaal

OSV kiest voor Hillebrand

Zondag derde klasser heeft in Marcel Hillebrand de opvolger gevonden voor de aan het eind van het seizoen vertrekkende Henk Groot. Hillebrand komt over van SDOB.

Met ingang van het seizoen 2013-2014 zal Marcel Hillebrand de scepter zwaaien bij de zondagselectie van OSV. De Amsterdammer komt over van SDOB en was daarvoor werkzaam bij Vlug en Vaardig en als assistent bij SV Marken. De afgelopen jaren was hij dus trainer van SDOB.

Hillebrand was ook werkzaam in het jeugdvoetbal. Zo was hij actief bij FC Lisse, KMVZ (het huidige Kadoelen) en Real Sranang. Vanwege zijn goede prestaties kwam hij uiteindelijk bij DWS waar hij de A-junioren onder zijn hoede had (2e divisie). Pas daarna maakte hij de overstap naar de senioren.

De nieuwe trainer is geen onbekende binnen OSV. Zelf speelde hij in de jeugd bij de club uit Tuindorp Oostzaan. Zijn moeder was actief binnen de vereniging en zijn vriendin was verzorgsters bij de selectie. Zijn broer speelt op zaterdag bij OSV. Marcel is de zoon van de overleden trainer Rien Hillebrand die veel succes boekte in de Amsterdamse amateurwereld en ondermeer trainer was bij DWS, DWV en Sporting Martinus.

vlnr: John Spek, Marcel Hilebrand, Nees Willems en voorzitter Ilona Roozendaal

In het dagelijks leven is Hillebrand veel betrokken bij (sport) activiteiten in Amsterdam-Noord. Vanuit zijn werkomgeving heeft hij veel te maken met jeugd en jongeren werk in Amsterdam. OSV hoopt dan ook veel van zijn expertise op dit gebied te kunnen leren.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!