OSV ruikt de titel

OSV ruikt de titel en heeft promotie naar de derde klasse geheel in eigen hand. Na de 4-1 winst op De Meteoor vandaag blijft de voorsprong op nummer twee Zaandijk nog steeds 9 punten. Met nog 7 wedstrijden te spelen kan dat eigenlijk niet meer fout gaan.

Vooraf leek het een makkelijke wedstrijd voor OSV, gezien de stand op de ranglijst en dat werd het ook. In de eerste helft werd het pleit al beslecht. Benno de Vries, Mitchel Bijvoet en Jermain Jeulink zorgde al voor de thee voor een beslissende 3-0 voorsprong.

Na rust moest de Meteoor zelfs met tien man verder. Een rode kaart? Nee……… geen wissels beschikbaar na een blessure.

OSV had de buit binnen en geloofde het wel. Het werd een slappe vertoning en De Meteoor kon zelfs nog 3-1 maken. Gelukkig dat Mitchel Bijvoet nog zijn 18e goal kon bijschrijven, zodat de eindstand 4-1 werd.

Leider Daniel Velthuis van OSV ziet het kampioenschap steeds dichterbij komen.
Velthuis:’Ondanks het bedenkelijke niveau van de tweede helft vandaag, denk ik toch dat we het gaan redden. We hebben de ploeg om een klasse hoger te spelen. Tegen voetballende ploegen kunnen wij goed uit de weg. Tegen ploegen die gesloten en verdedigend spelen hebben we het lastiger. Ik ben ervan overtuigd dat we niet tegen degradatie hoeven te vechten in de derde klasse volgend jaar, maar dat we goed mee kunnen doen.’

Na afloop dus een klein feestje bij OSV, waar de sportiviteit hoogtij vierde, want De Meteoor feestte net zo hard mee.