Richard Pel - OSV

OSV stelt nieuwe trainer aan. Richard Pel begint aan kersverse trainersklus

Richard Pel verlaat na veertien seizoenen JOS Watergraafsmeer. Hij wordt eindverantwoordelijk aan de Oostzanerwerf bij OSV.

Pel was in 2010 bezig aan zijn eerste seizoen als assistent-trainer bij IJsselmeervogels. De voormalige speler van Sparta Nijkerk en VVOG werd in Bunschoten-Spakenburg binnengehaald door Roy Wesseling. Wesseling werd opgevolgd door Jan Zoutman, die met Pel aan zijn zijde zeer succesvol was.

Bij JOS nemen ze na een heel lange periode afscheid van een gedreven (assistent-) trainer. Ron Meijer, club-praeses van JOS, reageert via de eigen mediakanalen op het vertrek. ,,Richard is jarenlang de hoofdverantwoordelijke van onze zaterdagselectie geweest. Dit seizoen met volle overgave als nieuwe rechterhand van scheidend hoofdtrainer Cor ten Bosch. Hoewel wij graag hadden gezien dat Richard op de ingeslagen weg door zou gaan bij onze mooie club, respecteren wij zijn keuze om elders weer als hoofdcoach aan de slag te gaan. Wij danken Richard voor zijn tomeloze inzet en hopen hem nog heel vaak op ons complex tegen te komen.”

Archieffoto Richard Pel (Foto: Hans van Beek)

Bij OSV zijn ze verheugd met de aanstelling van Pel als nieuwe hoofdtrainer voor komend seizoen. ,,Richard brengt een schat aan ervaring met zich mee, met een achtergrond in de top van het amateurvoetbal en recent als assistent-trainer bij JOS Watergraafsmeer. We wensen Richard alvast veel succes toe en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)