Home / Algemeen / OSV zondag en trainer Marcel Hillebrand uit elkaar
Marcel Hillebrand (links onder) verlengt zijn contract bij OSV

OSV zondag en trainer Marcel Hillebrand uit elkaar

Zondag derdeklasser OSV en trainer Marcel Hillebrand zijn per direct uit elkaar gegaan. De oefenmeester tekende in januari nog een nieuw contract bij de club uit Oostzanerwerf, maar sindsdien zijn de tijden veranderd bij de club die strijdt tegen degradatie.

“De chemie tussen de groep en de trainer is uitgewerkt”, verklaart Daniël Velthuis van de commissie voetbal van OSV. “In korte tijd is een hoop veranderd. We hebben het ook niet zien aankomen. Toch kregen we de laatste tijd teveel berichten van spelers over de veranderde situatie. Of het te maken heeft met de nacompetitie? Natuurlijk spelen de resultaten een rol, al denk ik dat dit wat langer speelt.”

Woensdag gingen beide partijen uit elkaar. OSV vecht tegen degradatie en speelt zondag nog tegen VVH/Velserbroek. De heenwedstrijd werd met 1-2 verloren. In de laatste nacompetitiewedstrijd, en bij verlies nog een extra ronde, nemen Willem Huijmans (trainer tweede elftal) en Dennis Kroeze (voetbalcommissie) de honneurs waar.

De zoektocht naar een nieuwe trainer is inmiddels gestart. “We hebben inmiddels wel een lijstje met mogelijke trainers op papier staan. En misschien zullen er nog meer belangstellenden zich melden. De selectieprocedure zal sneller moeten gaan dan normaal, want rond 1 augustus begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen al.”

Marcel Hillebrand was nog niet bereikbaar voor een reactie.

Foto boven: In januari verlengde Hillebrand zijn contract nog bij OSV.

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OSV