Home / Algemeen / Oud-doelman Dennis Gentenaar trekt voetbalschoenen weer aan voor sv Ouderkerk

Oud-doelman Dennis Gentenaar trekt voetbalschoenen weer aan voor sv Ouderkerk

Dennis Gentenaar keert weer terug op de voetbalvelden. De doelman beëindigde op augustus zijn professionele loopbaan bij NEC, maar een maand later trekt hij weer de voetbalschoenen aan. De 38-jarige Nijmegenaar gaat namelijk voor het zaterdagelftal van sv Ouderkerk spelen, als verdediger.

De oud-doelman, die onder meer voor Ajax en Borussia Dortmund speelde, woont in Ouderkerk aan de Amstel en pakt daar het voetballen weer op. Hiervoor kiest hij wel voor een opvallende positiewisseling. Op 38-jarige leeftijd gaat Gentenaar het proberen als verdediger. Zaterdag kan hij zijn debuut maken. Dan opent sv Ouderkerk het seizoen in de derde klasse B op eigen veld tegen Koninklijke HFC.

Via Ouderkerk-aanvoerder Bas van Bergen is hij bij het zaterdagelftal gekomen. “Dennis en ik hebben al een aantal jaar goed contact en hij vroeg of er nog een plek was in het elftal. Hij wilde graag lekker voetballen, samen met mij in een team. Het is voor ons fantastisch dat hij ons komt versterken. Hij zal een voorbeeld zijn voor ons allemaal.”

Volgende week op Het Amsterdamsche Voetbal een interview met Dennis Gentenaar.

Foto boven: VI Images.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)

Send this to a friend