Ouderkerk pakt punt na knotsgek laatste kwartier

Dinsdag stond het inhaalduel tussen WV-HEDW zondag en Ouderkerk op het programma. Het werd een doelpuntrijk en bijzonder duel.

Vierdeklasser WV-HEDW ging lange tijd knap aan de leiding. Een kwartier voor tijd stond een 3-1 tussenstand op het bord en leken de punten dan ook in Amsterdam Oost te blijven. Maar daarna gebeurde er nog van alles. De keeper van de thuisploeg werd gewisseld en enkele seconden later viel de 3-2 al. Nog in dezelfde minuut werd het ook 3-3. Ouderkerk leek dus toch nog een punt te pakken, maar prompt scoorde WV-HEDW alweer de 4-3. Drie goals in drie minuten dus, maar daarmee was het nog niet klaar.

In de laatste minuut leverde de doelman van WV de bal in bij Mitchel Melissen die de 4-4 maakte en zo een punt veilig stelde voor Ouderkerk. Daardoor heeft Ouderkerk nog zicht op de knock-outfase. Op 22 september wacht nog het inhaalduel met AFC IJburg. Bij winst bekert Ouderkerk door en dat zou normaal gesproken geen probleem mogen zijn.

Bron: Rob van ’t Veer