Home / Algemeen / Overbos neemt na dit seizoen afscheid van Stefan Teeken

Overbos neemt na dit seizoen afscheid van Stefan Teeken

Zaterdag tweedeklasser Overbos en trainer Stefan Teeken hebben besloten na dit seizoen uit elkaar te gaan. De oefenmeester is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen in Hoofddorp.

Teeken leidde Overbos in zijn debuutseizoen (2013/14) via de nacompetitie naar de tweede klasse, waar het vervolgens op een achtste en tiende plaats eindigde. Halverwege dit seizoen staan de Hoofddorpers op een twaalfde plaats in de zaterdag tweede klasse A, twee punten achter de veilige tiende plek. Eerder gaf Teeken aan dat het ‘een lastig seizoen voor Overbos zou worden’. “Toch heb ik nog steeds alle vertrouwen in het vervolg van het seizoen. Ik zie ook dat de jongens er alles aan doen en graag willen.”

De oefenmeester had eerder de leiding bij Legmeervogels, plaatsgenoot Hoofddorp en Amstelveen Heemraad. “Als Overbos hebben wij Stefan altijd als een prettig, sociaal persoon, maar vooral ook als een deskundig vakman ervaren”, luidt de verklaring op de website van de club. “Het bestuur en management bedanken Stefan voor zijn inzet en wensen hem veel succes met het vervolg van zijn trainerscarrière.”

Foto boven: Hans van Beek

Send this to a friend