Overkleeft en Geuzen vechten voor laatste kans

Rob Overkleeft verving twee speelronde geleden trainer Jerrol Elburg bij Geuzen Middenmeer. Elburg werd door de club uit Amsterdam-Oost op non-actief gesteld omdat volgens de spelers van de vierdeklasser de chemie tussen het team en de trainer op was.

Net als vorig jaar heeft Geuzen er nu voor gekozen om hoofd jeugdopleidingen Overkleeft naar voren te schuiven als hoofdtrainer van het zondagteam. Overkleeft was vorig jaar zeer succesvol als intrem-trainer door Geuzen toen van degradatie te behoeden door in korte tijd een achterstand van negen punten weg te werken.

Tijdens zijn rentree als coach won Overkleeft meteen met 3-1 van directe concurrent SDZ waardoor de laatste plek op de ranglijst werd verlaten. En afgelopen weekend lukte het Overkleeft opnieuw om een punt te pakken. Tegen concurrent Zaandijk werd gelijk gespeeld waardoor het verschil tussen beide clubs op de ranglijst drie punten blijft.

Zondag volgt tijdens de laatste speelronde de ontknoping en moet Geuzen thuis winnen van Ilpendam om nog kans te maken op lijfsbehoud. Volgend seizoen zal Overkleeft weer een stap terug doen en zal Carlos Alarcon Vidal voor de groep komen te staan.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)