Pancratius heeft aan eerste helft genoeg om ESTO te verslaan

Pancratius behaalde dit weekend een eenvoudige thuisoverwinning tegen ESTO. De thuisploeg stond in de rust al met 3-0 voor, waarna het met 4-1 won.

De Badhoevedorpers werkten een uitstekende eerste helft af, waarin het de tegenstander amper ruimte gaf om te voetballen. Qua scorend vermogen bleek het opnieuw goed te zitten, want voor de theepauze kreeg Pancratius het voor elkaar om drie doelpunten te maken. Waar Ralf Fenne de eerste en tweede treffer wist te maken, was Gianni Oosterhoff goed voor de 3-0.

In de tweede helft had Pancratius beduidend meer moeite om de scherpte te behouden en het de tegenstander moeilijk te maken, wat in de score ook tot uiting kwam. In de slotfase van het duel moest Pancratius namelijk de 3-1 incasseren, maar het was voor ESTO te laat om nog wat van de wedstrijd te maken. Fenne zorgde voor het slotakkoord en bracht de eindstand op 4-1.

“Ik denk dat we vandaag een goede eerste helft hebben gespeeld, maar na rust konden we niet hetzelfde opbrengen. Daar baal ik van”, benadrukt hoofdtrainer Danny Hijzelendoorn. “We brachten minder energie en liepen soms uit onze posities, waardoor we afspraken niet nakwamen. De komende periode moeten we dat echt beter doen, maar het belangrijkste is dat we de drie punten hebben behaald.”