Pancratius krijgt pak slaag van voormalig trainer Bart Jansen

In de zondag tweede klasse C heeft Pancratius de openingswedstrijd van het seizoen met maar liefst 4-0 verloren van DSOV. In Vijfhuizen was de ploeg van Rob Rijnink vooral in het eerste kwartier kansloos.

Tegenstander DSOV wordt tegenwoordig getraind door Bart Jansen. Inderdaad de trainer de afgelopen drie jaar aan het roer stond bij de club uit Badhoevedorp. Na de 4-0 zege wilde Jansen geen zout in de wonden van zijn oude ploeg strooien. Tegen Voetbal in Haarlem zei hij, een glimlacht onderdrukkend: “Dit is een hele fijne start, ja. Dat gaan we eerst maar eens lekker vieren.”

Jansen, die Pancratius door en door kent, stelde maar liefst vier spitsen op. En dat zorgde voor de nodige verwarring. Nadat Pancratius na twintig minuten het duel weer enigszins onder controle leek te was de wedstrijd al lang gespeeld. Ruben Karels zorgde na vijf minuten voor de 1-0 en na een kwartier schoot Bianco Carolina de bal achter doelman Stijn Morsch. Toen Carolina twee minuten later ook de 3-0 had gemaakt en vijf minuten voor rust Joey Carolina zelfs voor de 4-0 had gezorgd, was het gedaan met de ploeg uit Badhoevedorp.

De tweede helft was daardoor niet meer dan een formaliteit. Van goed voetbal was geen sprake meer. Op wat kansjes voor beide ploegen na viel er niets meer te beleven. Gescoord werd er niet meer zodat Rijnink bij zijn debuut tegen een grote nederlaag aan liep.

Klik hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in de zondag tweede klasse C